Aksu T 30G Şiş Fish Granit Elektirikli Izgara Makinesi Yorumları

Aksu T 30G Şiş Fish Granit Elektirikli Izgara Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: vadedilen özelliklere sahip Olumsuz yönleri: Alt tepsisi yok pişirme sırasında alt tepsi gerekli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşekkürler

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2020
    "gc"

    Olumlu yönleri: süper geldiği gibi kaşarlı ekmek,tavuk incik yaptım süper kullanımı kolay temizlemesi kolay sadece beklediğimden biraz büyük geldi ama oda kullanışlı olmuş şimdilik çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    "Kullanışlı bir ürün"

    Olumlu yönleri: Termostatı olması güzel, 6 ayrı ayarının olması da çok iyi Olumsuz yönleri: Görselde şişleri de vardı, ama bize gelenin sadece tel ızgarası vardı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.11.2020
    "çok güzel"

    Olumlu yönleri: ısıtması ve kabini süper Olumsuz yönleri: kablosu 20cm uzun olsaydı tepsisi yok ben tepsi ayarladım birde zaman saati olsa 10 numara olacaktı fiat önemli degil tepsi ve zaman saati olsa 100tl daha verirdim tepsiyi 26tlye aldım zaman rölesi 40tl

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: KAPAĞI KAPATTIĞINDA TAM FIRIN GİBİ, AYARLANABİLRİ GÜÇ VE TERMİK RÖLESİ İLE , RESİZTANS FULL DEVRDE OLUP, KAPAKSIZ (SULU\SUSUZ) OLANLARA GÖRE TÜKETİMDE EKONOMİK. ALT TABLA EMAYE DEĞİL, REZİSTANS ÜSTTE OLDUĞUNDAN OKU YOK. ALT TABLA EMAYE YA DA TEFLON DEĞİL, TEMİZ KALSIN DERSENİZ İKİ SIRA ALUMİNYUM FOLYO KULLANINIZ.SUSUZ OLMASINA RAĞMEN ÜRÜN NEMİ KORUNUYOR, ALTTAN REZİTANSLLI ÜSTÜ AÇIKLARDAKİ GİBİ İÇİ ÇİĞ KALMIYOR. Olumsuz yönleri: 1500 W OLUŞU NEDENİ İLE 2000-2200 W ÜSTÜ AÇIK, SU KONULANLARDAN BİRAZ YAVAŞ KALIYOR PİŞİRMEDE. 2000 W OLMASINI İSTERDİM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2020
    "Daha iyi bir elektrikli ızgara olmalıydı."

    Olumlu yönleri: Elektrik emniyeti olması güzel bir şey. Olumsuz yönleri: Fırının tepsisinin olmaması büyük eksiklik.Şişleri de çıkmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2020
    "Güzel "

    Olumlu yönleri: Ürün beklentilerimizi karşıladı. Görüntüsü ergonomik, pişirmesi güzel. İlk denememizde gayet memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020

    Olumlu yönleri: kullaımı çok kolay ve pratik. Etrafı kirletmiyor, temizliği kolay cok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "iyi değil"

    Olumsuz yönleri: Çok geç yapıyor kanat yapmak istedik tam bir buçuk saat beklemek zorunda kaldık hiç memnun kalmadım birkaç kez kullandım ama ısı dağılımı çok düşük kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    "ürün yurumlar anlatıldığı gibi değil .ürün harika"

    Olumlu yönleri: ürünü aldık ısınması güzel harika .alırken biraz terettüt ettik aldığımıza memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.07.2020
    "Fena değil"

    Olumlu yönleri: Büyük olması, termostatlı olması Olumsuz yönleri: Termostattan dolayı, ürünler biraz geç pişiyor. Ancak diğer ürünlere göre pek fark yok. İçinden çıkan ızgara teli ise yamuk kaynaklı içine oturmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: Bu ızgarayı biz aslında daha çok balık falan yapabilmek için aldık. Balkonda bunda yapıyoruz balığı ve ço k memnunuz. Kullanımı gayet kolay oldukça hızlı ısınıyor ve gayet güzel pişiriyor. Üstelik fiyatı da çok uygun. İhtiyacınız varsa bence kaçırmayın. Temizliğği falan gerçekten çok kolay. Kesinlikle tavsiye ederim sizlere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "gayet güzel "

    Olumlu yönleri: ürünü denedik ve beğendik ısıtması çok iyi pisirmesi güzel çiğ kalmış bir tarafı yok pişen izgaranin tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    "IZGARA YORUM"

    Olumlu yönleri: IZGARANIZIN HERŞEYİ İYİ GÜZEL AMA İÇİNE YAĞLARI TOPLAYACAK BİR TEPSİ KOYSANIZ DAHA İYİ OLUR.BİDE TUTMA YERLERİ HER AÇIŞTA BUHAR ELİMİZİ YAKIYOR.BUNA BİR ÇÖZÜM GEREKİYOR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2020
    "Aksu T 30G Şişfish 1500w ÇOK MEMNUNUM"

    Olumlu yönleri: Birkaç saatlik araştırma sonucunda elektirikli ızgara ürünlerin hiç duymadığım markalarıyla tanıştım. Bunların başında en çok önerilen ürünü almaya karar verdim. İyiki almışım. Bugüne kadar piyasada duyulmuş birçok marka ürünü kullandım ve hiç bu kadar memnun kalmamıştık. Köfte, pirzola, sosis, mantar, sebze, balık hepsini denedim 10 üzerinden 10 puan veririm. Gerçekten çok iyi pişiriyor ve kurutmuyor eti sulu güzel pişmiş bir şekilde sofraya koyabildim. Ben balkonda kullanıyorum ama duman yok denecek kadar az çok rahat mutfakta da kullanılabilir. Pişirme sırasında içine 1 bardak kadar su koyuyorum bu da bir püf nokta. Çok kaliteli kullanışlı bir ızgara teli var içinde makinada yıkadık pırıl pırıl çıktı. İkiye ayırıp kolaylıkla temizleniyor. Kutulu yada kutusuz kolaylıkla muhafaza edilebilir. Ürünü bu kalitede üretene, bu kaliteli ürünü satana ve yorumlarıyla bu ürünü tercih etmeme sebep olan herkese teşekkürler. AKSU T30 G ŞİŞFİSH 1500W herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2020
    ekonomik, estetik ve pratik bir urun.

    ekonomik, estetik ve pratik bir urun. kullanmadiginiz zaman dik olarak tezgahinizda saklayabilir ve yer kazanabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2020
    fiyat / performans ürünü

    Bu ürünü sürekli kullanıyorum ben kendi adıma memnunum fırından daha pratik oluyor. Ayrıca yaptığınız etin kurumasını istemiyorsanız alt tabanına 1-2 bardak su ilave edin o şekilde buharla birlikte çok daha iyi pişiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2020
    "Çok kullanışlı"

    Olumlu yönleri: Daha önce kullandığım benzerleri içinde en çok bunu beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 06.02.2020
    Ürün vasat

    Beklentinizi yüksek tutmayın. Fiyat düşük ancak bulabilirseniz telli üstten ızgaralı basit bir şey alın bu tip tüp ısıtıcılı ürünler ızgarayı kurutuyor ve pişirme süresi oldukça uzun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aksu T 30G Şiş Fish Granit Elektirikli Izgara Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aksu T 30G Şiş Fish Granit Elektirikli Izgara Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat