Remta R89 Yarı Oluklu Elektrikli Izgara  Yorumları

Remta R89 Yarı Oluklu Elektrikli Izgara yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 12.09.2022
    Urunun dokum izgarasi paslanmiş 3 yildiz veriyorum yeni urun gelince guncellerim

    Urunun dokum izgarasi paslanmiş bir sekilde geldi kargo şirketi barkotu ters tarafina yapiştirmiş bir sekilde geldi kutu cok agir olduğu icin tek basima ceviremedim actiğimda urunun alt tarafiyla karsilastim cevirdigimde ise yag sizmiş ve dokum izgarada paslanma olan bolumler vardi degişim talep ettim ayni şekilde gelirse iade ederim sac parca eğilmiş gorselleri mevcut

  • NI1 aracılığıyla, 05.06.2020
    Tam performans

    ilk ısınma süresi yaklasik on dakika. termostat ışığı sondukten sonra 3-4 dakika da tost hazir oluyor. kapagi yayli kaldirirken güç harcamiyorsunuz ve tost yaparken bastirmaniza bile gerek kalmıyor. 2 tam ekmek ( 4 yarim ekmek) ayni anda oluyor. cok kullanisli. KULLANİM KILAVUZUNU MUTLAKA OKUYUN! Gerekli bilgiler ayrintili bir sekilde yaziyor. Tavisye edebilirim gönül rahatlığıyla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2018
    kargo hızlı ama ürün yamuk geldi. kenarından bükülmüştü.

    kargo hızlı ama ürün yamuk geldi. kenarından bükülmüştü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Remta R89 Yarı Oluklu Elektrikli Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Remta R89 Yarı Oluklu Elektrikli Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat