Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(179 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    süper ötesi

    daha önce kullandığım ihlas temizlik robotu vardı 11 sene kullandım çok memnunum yalnız her süpürmemfe içini yıkamak tam usandım.. ve süpürge arayışına girdim bu modeli çok beğendim çekiş gücü hiç düşmedi oarkeyi süpürürken sökecek turbo başlığı ilede kolum agrımıyor.. ben 9aydır kullanıyorum elime her aldığımda sağlam bir süpürge olduğunu hissettiriyor garantisi de 7yıl daha ne olsun

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2022
    makına guzel garantı hızmetı cok ııyı

    makına guzel garantı hızmetı cok ııyı

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2022
    Çok iyi, biraz ağır

    Performansından çok memnunum. Fırçalı başlık çok harika. Yalnızca biraz ağır.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2022
    Güzel

    Uzun araştırmalar sonucunda sarf malzemeleriyle uğraşmamak adına Miele CX1 Cat & Dog aldım. Artılar Öncelikle malzeme kalitesi güzel. Çekiş gücü çok iyi TurboTeq başlığı gerçekten güzel, süpürme işlemini bir hayli kolaylaştırıyor. Motor sesi maksimum seviyede bile rahatsız etmeyecek kadar az. Eksiler Böyle üst seviye ve pahalı bir makinede konfor kolu olmalıydı. Toz haznesinin en altındaki conta biraz gevşek gibi oradan bir miktar toz kaçırıyor. Daha sağlıklı birşey yapılabilirdi. Nötr şeyler Ürün ağır gelebilir ama bence abartılacak kadar bir ağırlığı yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Miele Blizzard CX1 Powerline - SKRF3 890W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge - Gri

    Olumlu yönleri: Harika bir çekiş gücü var süpürürken fazla güç istiyor halının üstünde çok pratik gitmiyor ürün kaliteli ve biraz ağır süpürme işi bitince halının temizliği belli oluyor rengi değişiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 28.12.2021
    Memnun Kaldık

    Ürünü 4 aydır kullanıyoruz. Ürünün farklı tipte olanları ve farklı satıcıları var. Biz amazzon satıcısından 900W'lık kırmızı cats & dogs modelini aldık. Daha önce diğer meşhur markanın 10 yaşındaki süpürgesini kullanıyor idik, o 1800W idi ama çekiş gücü bununla yaklaşık aynı. AB'deki yeni düzenleme gereği süpürgeler 900W üstü olamıyor. İlk başta zayıf olabilir diye düşünmüştüm ancak çekiş gücü gayet iyi, oldukça da sessiz çalışıyor. Gece en düşük hızda dökülen şeyleri süpürür iken kimseyi rahatsız etmeyecektir. Evcil hayvanımız olmamasına rağmen bu ürünü tercih etmemizin nedeni 900W olması (aynı modelde 550W olanları da var) ve de turbo başlığı olması. Turbo başlık shaggy halı veya uzun havlı halılardan saçları toplama konusunda çok başarılı. Ancak fırça yerinden çıkmıyor, temizliği biraz zahmetli, ama fırça üstündeki oluklara ince bir makas ucu sokup keserseniz gayet hızlı temizlemek mümkün. Tüm genel ev temizliği sonrası bir kere 5 dakika zaman ayırıp %80 oranında temizleyebiliyorum. Turbo başlık sayesinde halıları süpürmek çok rahat, fazla güç harcamanıza gerek kalmıyor. Köşe aparatı ve perde aparatı makine üstüne takılıyor, oldukça pratik, kaybolma sıkıntısı olmuyor. Ama kıllı mobilya başlığını kullanışsız buldum. Saptan iterek çıkarıyorsunuz, kılları az ve çok az güç uygulasanız bile yüzeyleri çizebiliyor. Harici satılan orijinal kıllı ucu miele shop da bulamadım. Onun yerine internetten yan sanayi bir kıllı uç (mobilya başlığı diye geçiyor) aldım. Oldukça memnun kaldım, kılları çok ve uzun, bu ürünle birlikte tam bir set oldu artık. Toz haznesini yerine sokup çıkarırken sanki kırılacak gibi hissediyorsunuz. Sanki biraz zayıf gibi. Haznenin alt kapağını tutan mandal da pek güven vermiyor. Sanki her an açılacak gibi. Biraz daha sağlam yapabilirlermiş. Süpürge mekanik olarak detaylı bir toz haznesi tasarımına sahip. İnce tozu çok iyi ayırıyor, ortadaki vortex bölmesine hiç toz veya partikül kaçmıyor. İnce toz filtresi aşırı dolunca kendisi durup otomatik olarak temizlik yapıyormuş, bizimkisi şimdiye kadar hiç durmadı. Merak edip 1 kere kendim manuel çalıştırdım. İçi de gayet temizdi. Süpürgenin hepa filtre çıkışında da hiç toz görünmüyordu, demek ki tozları çok iyi ayırıyor. Makine biraz ağır, ama 4 adet sarhoş tekerleği olduğu için her yöne çok rahat hareket ediyor. Manevra kabiliyeti son derece yüksek, çok memnun kaldık. Borusu ve hortumu da son derece kaliteli, uçlar kilitlenerek giriyor, yerine oturduğunu anlıyorsunuz. Teleskobik boruyu ayarlamak son derece kolay, sanırım paslanmaz çelik. Tutma sapı biraz narin gibi, sanırım plastik kulbun içi boş, umarım kırılmaz. Satın almadan önce diğer meşhur markanın da ürünlerine canlı olarak baktım, onların da eski malzeme kalitesi ve sağlamlığı kalmamış gibi geldi bana. Miele daha dayanıklı gibi geldi. Genel olarak üründen memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kedim var. halılar koltuklar tüy doluydu. Kedi kumu da oluyor sürekli. Ama aldığım bu ürün çok kolaylıkla her yeri süpürmemi sağladı. Çekim gücü çok çok iyi. Ayrıca çok sessiz çalışıyor. Çok fazla başlık seçeneği var. Ayrıca çekim gücünü perdelere kilimlere halılara göre ayarlayabiliyorsunuz. Temizlemek de oldukça rahat. Makinenin içindeki kullanım kılavuzuna şöyle bir bakmam yeterli oldu. Hayvan sahibi olan ailelere, küçük bebekle bile rahatça kullanabilirler. Aldığı her kuruşa değer. Teslimatta ertesi gün hemen oldu. Buna da çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme aldım. O Dyson istiyordu ama ben çok araştırmıştım zamanında. O kadar memnun kaldı ki isim bile taktı süpürgeye :) Alalı herhalde 10 12 ay falan oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    Gayet sessiz..

    Olumlu yönleri: geceyarısı bile kullanabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2021
    Teşekkürler Süpürge sepeti...

    Olumlu yönleri: Süpürge Sepeti satıcısına telefon ile ulaştım ve son zamanlarda bu kadar ilgili ve bilgili bir personelle karşılaşmak zaten üründen önce ayrı bir güven vermişti. Ürün hakkında "acaba mı?" dediğim bütün soruların cevabını aldıktan sonra ürün siparişini verdim. Ürüne gelince; Islak olmayan herhangi bir ortamın temizliğini sağlayacak her türlü detay düşünülmüş. Çekim gücü gerçekten çok yüksek!! Sesi diğer markalara göre daha düşük!!! Temizleme başlıkları ise, Miele torbasız süpürge modelleri arasında en kapsamlı olan modeli. Keşke üretildiği ülkede ki fiyat değerinde olsaydı da, isteyen herkes tercih edebilseydi.....

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2021
    amazzon’a Miele’ye de yakışmadı.

    Ürün paketi açılmış, tekrar bantlanmıştı. Sıfır kutu değildi, ilk bana gelmiyordu. Daha önce denenenmiş. İçindeki aparatlar da poşetlerinden çıkarılmış, tekrar alelade yerleştirilmiş. Bu durum amazzon’a güvenimi zedeledi. Süpürgenin tutma yerindeki toz alma aparatı da zor itiliyordu. İade ettim, bakalım, süreç tamamlanmadı. Tamamlanınca tekrar yazarım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ÇEKİM GÜÇÜ GÜZEL

    Olumlu yönleri: ÇEKİŞ GÜCÜ MUHTEŞEM KEDİMİZ VAR ESKİ SÜPÜRGE İŞ GÖRMÜYORUDU ARTIK UZUN ARAYIŞ SONUCUNDA BUNU ALMAYA KARAR VERDİK. ŞUAN TÜY YOK ÇOKTA SESLİ DEĞİL ESKİYE GÖRE SESİZ BİLE DİYEBİLİR. SATICI İLGİLİ HEMEN CEVAP VERİYOR KARGOLAMDA HIZLI Olumsuz yönleri: ÜRÜNÜ ÇOK GÜZEL PAKETLEMİŞLER 2. KUTUYADA KOYMUŞLAR AMA NEDENSE TELESKOPİK BORUDA ZADELENME İZLERİ VARDI.UĞRAŞMAMAK İÇİN İADE ETMEDİM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hiçbir şekilde nemnun değilim!!!

    Olumsuz yönleri: Cihaz uzun süre çalıştırıldığında terleme yapıyor, motordan gelen buhar su olarak arka kısımda birikiyor.Süpürge sepetinden cihazın garantisini alamıyoruz, faturayı da almak için iletişime geçmem gerekti.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.11.2021
    Sessiz ve güçlü

    Ürün sessiz çalışıyor. Çekim gücü ve malzeme kalitesi harika. İçerisinden çıkan aparatlar yeterli. Turbo başlığı temizlemek biraz zahmetli.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2021
    Miele şaşırtmaz

    Miele tartışılmaz en iyi markalardan biri ve yine şaşırtmadı. Zaten uzun yıllardır Miele süpürge kullanıyordum,ürün henüz geldiği için ürünle ilgili tecrübemi paylaşma şansım yok,,ancak çekim gücü çok iyi be çok işlevsel,uzun yıllar bozulmadan kullanacağımı umuyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet sağlam bir şekilde bir günde elime ulaştı harika bir süpürge gayet sessiz çalışıyor satıcıya teşekkür ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kullanışlı, guzel

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    MUHTEŞEM!!! Kedim var ve daha dün evi süpürdüğüm halde bugun denemek için açtığımda çıkan tüylere inanamadım.. Bence sesi ve kablo uzunluğu da gayet iyi:) Dün sipariş vermiştm bugun gayet sağlam bir şekilde teslim aldım..

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kalitesine diyecek hiç bir şey yoktur gayet kaliteli ve sağlam bir ürün çok memnun kaldık.satıcıya gelirsek şimdiye kadar yaptığım alışverişler arasında en memnun olduğum bu alışveriş oldu satıcı işinin hakkını veriyor hayatımda gördüğüm en kaliteli satıcı olabilir hem dürüst hemde işini hakkıyla yapan bir insan iyiki bu firmadan almışım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Vakum gücü çok iyi , gayet kaliteli malzemeden üretilmiş bir cihaz. Daha önce düşürdüğümüz koltuklardan ince tozlar çekti özellikle alerjisi olan kişilere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat