Dyson V6 Cord Free Kablosuz Süpürge Yorumları

Dyson V6 Cord Free Kablosuz Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Alınabilecek en iyi dyson

    Neredeyse her modelini kullandığım süpürgenin en çok memnun kaldığım modeli

  • Media Markt aracılığıyla, 07.12.2018
    Eyyidur

    Ben daha önce de Dyson 33ball mıdır nedir onu kullanıyordum ve hala kullanıyorum. Bu süpürge gayet iyi. uygun fiyata bulursanız alın. Fakat ciddi sorunlar var. Mevcut Dyson süpürgenizin parçaları bunlara uymuyor. Adaptör üretilmeli yoksa ben pet şişeden yapacağım. Şarj parçasına takarken yanlışlıkla çöp boşaltma düğmesine parmağınız deyiyor çöp boşalıyor. Boşaltma sürgüsüne daha zor ulaşılmalı.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2018
    Hızlı teslimat, çok kullanışlı pratik süpürge

    Dyson V6 cord free süpürge çok kullanışlı 20 dk şarj günlük kullanım için yetiyor büyük temizlik için şarjı yetersiz kalıyor. Çok pratik ve çok kullanışlı. Sesi diğer süpürgeler gibi. çok güçlü motoru var. Çok araştırdım en uygun fiyatı mediamarkt ta buldum. Diğer şarjlı süpürgeleride kullandım. Arada çok fark var. Dyson Kullanınca farkı fark ediyorsunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2018
    uygun fiyat

    fiyatı uygun dyson garantisi altında. almak istiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2018
    Beğendik

    Anlatıldığı gibi

  • Media Markt aracılığıyla, 01.06.2018
    Süpürgenin Şahından Devrim

    Yıllardır takip ettiğim Dyson, tüm söylediklerinde haklı olduğunu gösterdi. Diğer süpürgeler bir tarafa Dyson bir tarafa. Bu kablosuz teknoloji ise apayrı bir devrim. Günlük kullanımdaki pratikliği, her şeye değiyor. Kablolu bir süpürgeyi çıkar, fişe tak, temizliğini yap, geri toparla... Büyük temizlikler için elbette sorun değil ama gün içerisinde ara ara kullanım içn bu rahatlı bambaşka bir şeymiş. Küçük olmasına rağmen sessiz olmadığını söyleyeyim. Ben sürekli TURBO modda kullanıyorum. Bir matkap ayarında sesi var. Benim için dert değil. Fakat %100 temiz hava vermesi çok harika birşey. Diğer süpürgelerle temizlik yaparken oluşan o koku ve toz hissi asla yok. Turbo modda kullanır ve uzun temizlik yaparsanız şarjı bitiyor. Yani siz tam yorulamadan-hevesinizi alamadan bitiyor. Fakat kısa aralıklarla gün içinde sık temizlik yapanlar için ideal. Hazne boşaltımı kolay. Bazen, topaklanmalardan dolayı tüm hazne boşalmayabiliyor. Hafifçe bir elle müdahale gerekebiliyor. Ara kullanımlar hari. 30 tam kullanım yapmışımdır ama filtresini hala yıkamadım. Ara ara bakıyorum tertemiz. Üstelik yaptığım temizlik de sağlam temizlik oluyor hep.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson V6 Cord Free Kablosuz Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson V6 Cord Free Kablosuz Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat