Grundıg TKM-8720 670 W 1100 ml 4 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Krem Yorumları

Grundıg TKM-8720 670 W 1100 ml 4 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Krem yorum ve tavsiyeleri

(100 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun araştırmalarım sonucunda dedim ki bu işte Arçelik gerçekten çok başarılı , yıllar önce Beko marka çift gözlü klasik telve makinesini almıştım ve severek kullanıyorum .Yazlık evimde kullanmak için de Grundig Tcm 8720 C modelini aldım .Ürünün rengine aşık oldum o kadar güzel ki anlatmam ,fakat dün Beko mağazasından başka bir ürün almak için gezerken bu kahve makinesinin aynısı incelediğimde gördüm ki su haznesinin ara kapağı bu modelde yok ve üst kapağı Beko da mıknatıslı ve üzerine hemen sıkıca kapanıyor oysa Grundigde bu da yok kapak düşecek gibi iki önemli eksiği farkettim .Satıcı arkadaşa Grundigde Arçelik fabrikasında üretildiğine göre neden bu iki farklılık var diye sorduğumda " Arada ki fiyat farkına göre eksik olması normal.." diyerek Beko alsaydınız keşke der gibi imada bulundu.Bende durumu müşteri hizmetlerine bildirdim , inceleme için bulunduğum bölgedeki servisin beni arayacağını söylediler bakalım sonuç ne olacak .Buradan tekrar bildirim yapacağım sonuç için..Makinemin özelliklerine gelecek olursam eğer Kahveyi çok güzel sıcacık ve bol köpüklü yapıyor bu konuda tereddüt etmeyin , fincan boyutunu ayarlamak ilk olarak zor gelebilir fakat çok basitmiş sonradan çözdüm.Mutfağınıza şıklık katacağından emin olabilirsiniz.Başka markalara yönelmeye gerek yok bu işi en iyi ve en kusursuz Arçelik,Beko ,Grundig yapıyor, inanın en yakın çevremde diğer hepsinin kahvelerin içtim biliyorum , konfor ,tat lezzet başkasında yok ..Teşekkürler Grundig ve Hepsiburada..

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel çok beğendim.saticinin Grundig olması ekstra avantaj

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo çok hızlı inanamadım teşekkürler kahvesi çok güzel köpük harika teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz çalışan bir ürün aldık. Sadece şu haznesi çıkarınca gövdenin iç kısmında çizik vardı. Onun dışında kalibrasyonunu yapıp ilk kahvemizi içtik sonuç 👌

  • Trendyol aracılığıyla, 07.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok şık ve kaliteli bir ürün fakat üzerindeki siyah kaplama parmak değdirseniz dahi çizilecek kadar hassas, ürünü yumuşak mikrofiber bezle sildim ve o yumuşak bez bile çizdi şaşırdım doğrusu🤭

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürünün arçelik markalı olanı var bizde. Bunu kayınvalideme aldım. Çok memnun kullanımı kolay tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Altından aşırı buhar çıkarıyordu iade ettim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile harika kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet iyi, kahveyi çok kısa sürede ve güzel pişiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu makinanın köpüğü bol oluyor. Gayet güzel ben memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 18.03.2021

    Daha önceden bildiğim bir ürün. kesinlikle tavsiye ederim. daha önce kutusu açılmamış ve Ekstra bir koli içerisinde paketlenmiş olarak geldi. hasarsız eksiksizdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü çok sevdik Çok güzel kahve yapıyor kıvam ve lezzet anlamında MAŞALLAH Yalnız şu konu bizi daha çok mutlu etti. Ürünün kargolama süresi ve paketlemesi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2020
    suppppeeeeer

    urun çok kullanışlı ve pratik.gayet köpüklü ve guzel kahve yapıyor.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel kullanisli urun. Fiyati da diger urunlere gore makul. Kargo da belirtilenden daha once geldi alirken onu da goz onunde bulundurabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı bir ürün kaliteli tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2020
    Merhabalar

    Cihaz kahve yi yeterli ısıtmyor mu anlamadım 2. Yudum da soğuyor gibi geldi daha çok yeni kullandıkça yorum yazarım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Köpüğü bol, tadı harika, kullanması pratik. Fincanın boyutuna göre tuşa basarak ne kadar su dolduracagini ayarlıyor. Su deposuna suyu doldur, cezvesine de gerektiği kadar kahveyi ve şekeri koy gerisine karışma. Suyu otomatik kendi doldurup kahveyi pisiriyor. Size de afiyetle bol köpüklü kahveyi içmek kalıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2020

    Paketleme iyiydi. Urun cok şık ve guzel. Malzeme kalitesi cok iyi. Sicak ve kopuklu kahve yapiyor. Bence tek olumsuz yani yapilan kahve biraz cabuk soguyor gibi, ne olursa olsun o ocak uzerinde pişen kahve lezzeti yok. Ama alinir mi? Gonul rahatligi ile alinir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundıg TKM-8720 670 W 1100 ml 4 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Krem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundıg TKM-8720 670 W 1100 ml 4 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Krem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat