Profilo DF1124W3VV 192 lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Profilo DF1124W3VV 192 lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(64 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet iyi

    ihtiyacımızı karşıladı. kargo ve teslimat sorunsuzdu. servisi de aramışlar, randevu aldık, gelip hemen kurdular.

  • HepsiB. aracılığıyla
    profilo kalitesi

    ürün harika. 4 kişilik aileler için fazlasıyla yeterli. A++ olması büyük avantaj. profiloyu bosch grubu satın aldı kalitesi kat kat arttı.horoz lojistikte çok iyiydi mutfağıma kadar getirip bıraktılar.satıcıda çok ilgi ürünü teslim aldığımda aradım anında servis gönderdiler. tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kelepir firması ve horoz lojistik sorunsuz ve çabuk ve hızlı teslim ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 Numara 5 Yıldız...

    Sorunsuz alış veriş oldu. Profilo kalitesini tartışmaya gerek yok, Satıcı ilgili., Horoz Nakliyat eve kadar getirmiş, servisi satıcı yönlendirdi. Gayet kullanışlı. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkürler ürün zamanında ve sorunsuz geldi çok sessiz çalışıyor.benzerleri arasında en az enerji tüketen Profilo

  • HepsiB. aracılığıyla
    profilo defrez

    Ürünü bu siteden aldim. Sorunsuz bir şekilde taahut edilen tarihte evimizin icine kadar birakildi. Bir gun sonrada servis gelip ürünü kurulumunu yapti. Urun cekmeceleri olsun ic genişliği olsun gayet yeterli 4-5 kişilik bir aile için. Urun genel olarak kalitesi güzel. Enerji sarfiyatinin a++ olmasi ürünü almamiza etken oldu. Bosch ve siemens markali olanlarla ayni özelliklere ve fiziksel özelliklere sahip. Olumsuz gördüğüm yanlari urun biraz sesli çalışıyor gibi. Ürünün kapısında kapi kolu yok iceriye dogru boşluk var cekip acmak icin biraz zor oluyor açarken. Markasi, servis ağı, enerji sarfiyatı ve genel olarak kalitesi için tercih edilebilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.04.2020

    Bende almayı düşünüyorum aylık faturaya enerji tüketimi ne kadar yansıyor kullananlar yaza bilirmi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2019
    Beş Yıldız

    çekmeceleri derin ve iki yanda tutup taşıma için tutacak yeri var. elektrik tüketimi çok düşük. aylık faturayı etkilemeyecek kadar düşük. watını 12 aya bölüp internetten ne kadar ek fatura ödeyeceğinizi görebilirsiniz. aynı odada bilgisayarım var ve fanlarım sessiz modelden olmasına rağmen bilgisayar sesinden dondurucunun sesi duyulmuyor. ancak bilgisayar kapatılınca bir zızzz diye ses geliyor. Horoz Lojistik ise hızlı mutfağa dek teslim etti. Servis kuruluma hızlı geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2019
    Güzel alışveriş

    Kelepir firmasına ve horoz lojistike ayrı ayrı teşekkür ederim çok hızlı ve sorunsuz bir alışverişti. Ürün gayet güzel tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2019
    kargo tam fiyasko

    yani gun kargolandi dediler ama kargo 8 gunde gelemedi teslim edildi diye mesaj geldi ama urun bize ulasmadi. Lojistik firmasi gondercegiz dedi gun icinde bekledik ariyoruz bubseferde kargo bilgisibyok deniliyo.tam anlamiyla hayal kirikligi kesinlikle pisman olduk aldigimiza...

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2019
    profilo derindondurucu bi harika

    ürün gayet iyi tavsiye ederim.. ürünün eni boyu 6 cekmeceliye gore standart, diğer derindonduruculara göre arkaya doğru biraz geniş tabi bu alan acisindan faydali fakat koyacağınız yer acisindan açıklamalarda yazan ölçülere bakmakta fayda var.

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2019

    Üründen memnunum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2019
    Gayet güzel derin dondurucu

    Ürün kalitesi gayet güzel horoz kargo 2 günde getirdi hem satıcı marka beyaz hemde horoz kargo çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2019
    Güzel Ürün.

    Statik soğutmalı kaliteli bi dondurucu. teknik servisin dediğine göre tüm çalışan aksamı ve motoru bosch tarafından üretiliyormuş. iç hacimi yeterli geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    Üç Yıldız

    Ürün sorunsuz şekilde teslim edildi kargo süresi çok uzun sürdü 9 günde geldi horoz kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2019
    Hızlı ve güvenilir

    Tiklakapinda firmasindan satin aldim. 4 gün içinde teslim edildi. Aynı gün kargolama için firmaya teşekkür ederim. 1 haftalık teslimat süresi olmasina rağmen erken teslimat yapıldı.Ayrica 3.kat kapıma kadar çıkarıp sağlam bir şekilde teslim eden horoz lojistik e ayrıca teşekkür ederim. Hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    Hızlı Kargo

    Ürünü tiklakapidan satıcısından aldim 22 temmuzda siparis verdim Antalyadan İstanbula 5 günde gönderdiler teşekkür ederim, daha öncede baska beyaz esya almistim ancak onada horoz Lojistik aracılık etmisti verdiğim siparişi kapının önünde bıraktip gittiler 5. kata kendim cikardim, bu sipariş için beni aradılar evdemisiniz diye sordular evdeyim dedi ikinci kez aramadilar bile direk 5. kata dolabı cikardilar bu seferki kargomu getiren horoz lojistik çalışanlarına ve hizli kargo icin saticiya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2019
    Fiyat performans ürünü

    4-6 kişilik ailenin ihtiyacını görecek kadar yeterli kapasiteye sahip. lojistik firması söylediği gün ürünü getirdi, profilo ise aynı gün kurulumunu yaptı. A++ olması ayrıca güzel. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    teşekkürler

    a+ beyaz dan satın aldığım ürün 3.gun horoz lojistik tarafından kapıya teslim edildi aynı gün servis kaydı oluşturdum ertesi gün servis kurulum yaptı kaliteli, geniş, gayet sessiz ve a++ olmasından ötürü fazla sarfiyatı olmayacak bir ürün tavsiye edilir..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo DF1124W3VV 192 lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo DF1124W3VV 192 lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat