Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion Tube 50 Ml Karma Cilt Nemlendiricisi Yorumları

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion Tube 50 Ml Karma Cilt Nemlendiricisi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    clinique bir başka

    50 ml az görünebilir lakin çok yoğun hızlı emiliyor kaliteli sağlıklı tavsiye ediyorum kargo aşaması biraz geçti sadece

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle bu markadan beklediğim kalitede değil sanırım kendim bu markadan çok şey bekledim kremi yüze sürdüğümde gaz yağı kokusu aldım bu beni çok rahatsız etti nasıl 4 yildiz almis şaşırdım verdiğim paraya üzüldüm

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2018
    Kuru ciltler icin super

    Kuru ciltler icin mukemmel bir urun. yapis yapis ya da yagli his birakmayan hemen cilt tarafindan emilen bir yapisi var. Sadece cok ufak ve hergun kullanildigi icin cok hizli bitebiliyor. indirimler oldukca aliyorum daha avantajli oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Fena değil

    çok yağlı bir ürün. bu nedenle miktarını iyi ayarlamak gerekiyor. ve seti komple alıp kullanmak lazım sanırım. sadece nemlendirici işe yaramıyor. bir de elinize aldığınız ürünü ısıtıp yüzünüze sürerseniz daha çok faydasını görürsünüz. nemlendirme anlamında iyi bir ürün. fakat sivilceye meyilli bir cildiniz varsa tavsiye etmem. aşırı kuru ciltler içün ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2014
    mukemmel

    çok çok iyi bir nemlendirici küçücük bir damlası bile cıldımı butun gun rahat ettırıyor tesekkurler hepsı burada hızlı ve guvenlı alısverıs ıcın herkese bu sıteyi kullanmasını ve güvenle alısveriş yapmasını onerırırm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2013
    Clinique farkı

    ürünü cildinize sürer sürmez kalitesini hissedeceğinizden eminim. Clinique benim gibi hassas ciltleri olanlar için idealdir, fiyatı da bu kadar uygunken kaçırmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion Tube 50 Ml Karma Cilt Nemlendiricisi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion Tube 50 Ml Karma Cilt Nemlendiricisi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat