Clinique Moisture Surge Extra 30Ml Hızlı Emilen Rahatlatıcı Nemlendirici Yorumları

Clinique Moisture Surge Extra 30Ml Hızlı Emilen Rahatlatıcı Nemlendirici yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gerçekten mükemmel

    çok güzel bir nemlendirici krem.her cilt tipi için uygun.ben uzun yıllardır kullanıyorum.birçok yerden alma imkanım var tabiki fakat en hesaplısı hepsiburada da.lütfen almadan önce hepsiburadaya bakmadan almayın..

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel bir nemlendirici

    bu ürünü daha önce alıp kullanım bu güne kadar kullandığım en güzel nemlendirici kozmetik mağazalarında 50ml si 125tl ye satılıyor fiyatı oldukça uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    Orjinal

    Orjinal ve fiyatı uygun. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2013
    EN DÜŞÜK FİYAT

    CLİNUQE cilt bakımı için gerçekten güvenebileceğiniz bir marka. Hepsiburada dışında daha uygun fiyat göremedim ve hemen sipariş ettim..Fiyata göre kalitede hepsiburadadan şaşmamak lazım!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2013
    nemlendirmesi çok iyi

    Cildim karma.Bu yüzden yağlandırmadan nemlendiren bu nemlendiriciyi çok beğeniyorum altı yıldır kullanıyorum.fiyatı da bu sitede uygun.Ancak teslimat bir ayda yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2013
    çok begendim

    Gayet yoğun bir krem azıcık ürünle bile cilde güzel dağılıyor. Nemlendirmesi de çok güzel. Baska kremlerde kullanmıştır ama bu kremden çok memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Clinique Moisture Surge Extra 30Ml Hızlı Emilen Rahatlatıcı Nemlendirici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Clinique Moisture Surge Extra 30Ml Hızlı Emilen Rahatlatıcı Nemlendirici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat