Loreal Paris Dermo Expertise 3 Etkili 50 ml Gündüz Bakım Kremi Yorumları

Loreal Paris Dermo Expertise 3 Etkili 50 ml Gündüz Bakım Kremi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre çok iyi bir krem.

    Günlük kullanım için çok iyi bir nemlendirici. 3 günlük etkisini var mı bilmiyorum. Ancak günlük nemlendirci olarak iş görüyor. Bayanların yanında erkeler de traş sonrası nemledirci olarak kullanabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.11.2020
    Harika ve etkili bir ürün

    Daha önce başka bir alışveriş sitesinden almıştık anneme çok memnun kaldı. Ürünün miktarı 15 ml çok fazla büyük bir şey beklemeyin kutu olarak, ama annem ucuz olan diğer ürünlere ve markalara kıyasla miktarı az olsa bile çok etkili olduğunu belirtti. Sonuçta cilde sürülüyor, sağlık önemli, o yüzden bilinen markaları almakta fayda var.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.07.2020
    Görsel yanıltabilir

    Ürünün görseline bakıp aldanmayın çooook küçük bir boyutu var hergün kullanırsanız ancak bir hafta dayanır

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    Beş Yıldız

    Yaklaşık 3-4 ay önce aldım. Gerçekten bir hafta sonunda cildimde düzelmeler görüldü. Yumuşacık oldu cildim çok çok memnun kaldım. Herkese tavsiye derim. Hepsiburada'yada çok teşekkür ederim. Hızlı gönderi için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2013
    fena değil

    bence idare eder. gramajı küçük olsa da küçük bir dokunuş yetiyor yapış yapış değil, kokusu çok hafif yani kokusu rahatsız etmiyor fondotenden önce sürünce garip durmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2012
    hafif ve yumuşak

    cts den beri kullanıorum , şimdidilik çok çok iyi . yapış yapış olmasın , ama yumuşacık olsun diyorsanız tavsiye ederim. küçük gelilyor gözünüze şisesi ama küçücük bir dokunuşla bile yumulack yapıyor ve yayılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2012
    çok kaliteli

    arkadaşlar fazla söze gerek yok zaten herkesin bildiği,tanıdığı kaliteli bi ürün.sipariş verdikten sonra çok hızlı bir şekilde kargom da elime geçti daha ne bekleyebilirizki?

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2012
    kalite+uygun fiyat

    kaliteli ve fiyatıda oldukça uygun bu tür küçük miktarlı alışverişlerimi toplu olarak yapmaya çalışıyorum böylece gereksiz kargo parasıda ödememiş oluyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2011
    NORMAL

    MARKA GÜZEL FİYAT İYİ O FİYATA O KADAR NORMAL Bİ ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ BEN EŞİME ALDIM KULLANIYO.TEŞEKKÜRLER HEPSİ.HIZLI KARGO VE HİZM.DOLAYI

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Loreal Paris Dermo Expertise 3 Etkili 50 ml Gündüz Bakım Kremi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Loreal Paris Dermo Expertise 3 Etkili 50 ml Gündüz Bakım Kremi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat