Loreal Dermo Expertıse Decontract Rıdes Gece Kremi Yorumları

Loreal Dermo Expertıse Decontract Rıdes Gece Kremi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo sirketinin iki hafta suren "geldik, bulamadik" yanlis beyanindan sonra bugun urun teslim edilmis gorunuyor. Kaldi ki, teslim edilmedi. Urunun kendisinin kalitesi nasildir bilemiyorum ama iki hafta ugrastirip sonra da teslim edilmedigi halde teslim edildi diye konunun kapatilmasi kabak tadi verdi. Almadigim birseye para verdigimle kaldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    Beş Yıldız

    çok hızlı teslimat fiyatıda gayet uygun teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2017
    (Ürünü satın aldı)

    çok beğenerek kullandığım bir ürün alerjik bir cildim olduğu için her ürünü kullanamıyorum değişik markaların ürünlerini denemelerim sonucunda bu ürün cildimi tahriş etmedi tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle bu ürünün 50 yaş üstü bayanlar için olduğu belirtmek isterim. Üründe ki açıklamalarda net olarak yazılmış. HB açıklamalarını eklenmelisi gereken bir detay. Genel olarak kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Beklediğimden iyi geldi..Daha önce kullandığım diğer bir marka ile arasında bir fark olmayacağını düşünüyordum ama yanılmışım...Hepsiburadaya teşekkür ederim...Çok hızlı ve sorunsuz kargo için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2012

    Ürün fiyat açısından inanılmaz uygun çünkü daha önce ben bunu 2 katı fiyatına alıyordum ki burada kaçırılmaması gereken bir fiyatta ve ben şimdiye kadar 4 kutu aldım.. fakat şöyle büyük bir eksiklik var ki seçeneklerde açık ten koyu ten seçeneği bulunmuyor ve gelen ürünlerin hepsi açık ten için oysaki en iyi sonuç veren koyu ten. böyle bir seçim hakkı verirseniz çok sevinirim..

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürünün tanıtım kısmında koyu ten için yazıyor ben de buna göre siparişimi verdim ama açık ten rengi için yazılı ürün geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2012

    Ürünü 3 gündür kullanıyorum işe yarayacak gibi gözüküyor. Hafif bir brozlaşma oldu. Sonucu en kısa zamanda yazmaya çalışacağım. Bakalım görelim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    geçen gün almıştım bu ürün gerçekten harika eğer sizde cildinizin zarar görmesini istemiyorsanız kullanabilirsiniz alerjik tenim olmasına karşın reaksiyon göstermedi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Loreal Dermo Expertıse Decontract Rıdes Gece Kremi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Loreal Dermo Expertıse Decontract Rıdes Gece Kremi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat