Raks SF16 RC 2 Vantilatör Yorumları

Raks SF16 RC 2 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    Gerçekten ürün kaliteli ve şık

    Ürün gerçekten çok şık ve kullanışlı kurulumuda bir okadar basit. Kumanda olması güzel bir avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2015
    Pratik

    Ürün gecikmeli geldi bu durumdan dolayı hoşnut değilim. ürün pratik kullanımı kolay kumandalı olması yerinden kalkmak istemeyen tembel gençler için ideal bence :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2015
    Kaliteli ve kullanışlı

    Ürünü 10 üzerinden değerlendirecek olursam 8.6 veririm. gayet serinletici bir etkisi var. kumandalı olması da ayrı bir güzellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    AKÇA /ISPARTA

    ürün mükemmel oldukca sessiz kurulumu kolay soğutma durumu mükemmel alıcılara tavsiye ederim: sadece biraz geç teslim aldım .

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    kalite!

    ürün biraz gecikmeli olarak elime ulaştı. Ürünü kendim kolayca kurdum.Ürünün kalitesi çok iyi ayrıca kumandalı olması kolay kullanım sunuyor. Sesi çok az var rahatız etmiyor, alacak olanlara tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Çok kaliteli

    On Numara fazla söze gerek yok. Her parçası çok kaliteli. Aldığıma memnun kaldım. Raks marka süpermiş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2015
    Harika Bir ürün ve secim

    Yeni aldığım ürün bir günde elime ulaştı. Oldukca kurulumu basit bir ürün. Hava esintisi klimayı aratmıyor. Fiyat ve kalite olarak sınıfı gecer bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2015
    hepsi burada farkı

    ürün elime tam zamanında ve sıfır hasarla ulaştı tabi ki hepsi burada farkıyla ürün kalitesinden bahsetmiyorum bile gerçekten çok iyi tedarikçi firmaya da ayrıca teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    cok başarılı

    ben urunu cok begendım ..hem şık hemde cok kuvvetlı.herkeze tavsıye ederım syg

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2014
    Raks vantilatör markalarında bir numara

    Bu urunu cok arastirip siparis verdim, hem zaman ayari var hem kumandasi, bu fiyatavkacirmayin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2012
    Kaliteli

    sipariş verdikten sonraki gün elime ulaştı. bir haftadır kullanıyorum. uzaktan kumandasının çok kaliteli olmamasını saymazsak güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim. tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2012
    güzel bi ürün

    bir kaç haftadır kullanıyorum, memnun olduğumu söyleyebilirim. kurulumu kolay, estetik güzel bir ürün. kumandası olması faydalı oluyor. mavi şeffaf pervaneleriyle diğer ürünlerden daha şık görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2012
    çok iyi

    ürün güzel serinlik iyi seside fena değil bence alınabilir uzaktan kumandalı olması büyük kolaylık kolay kurulabiliyor bu fiyata alınabilir çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2012
    kullanışlı

    Uzaktan kumandası olması çok iyi, kurulumu kolay, farklı modlarda çalışması bir avantaj, sağa sola salınımı var, fazla gürültü yapmıyor, kısacası fiyatının hakkını veren bir ürün. Bu sıcaklarda herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2012
    Kullanımı Çok İyi

    Gerçekten çok güzel bir vantilatör. Açık havada bile işe yarıyor. Verdiğe serinlik çok iyi. Ayrıca uzaktan kumandalı olmasında büyük kolaylık sağlıyor. Vantilatör alacakları tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2012
    Kalite

    Elektronik, kumandalı, zaman ayarlı, 3 hız kademesi, her kademede ise 3 farklı tarzda serinletme özelliği var. Şu an en düşük kademede normal üflemede kullanıyorum yeterli oluyor gücü iyi. Bana gelen rengi beyaz. Özellikleri size uyuyorsa düşünmeden alın pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2011
    özellikleri çok

    ürünü dün kullanmaya başladım. raks kalitesini göstermiş. ürünün uzaktan kumandalı olması gece kullanımı için büyük bi avantaj. yatağınızdan kalkmadan kullanabiliyorsunuz. uyku modu ve zaman ayarlı olması ise mükemmel. rahat bir kullanım için herşey düşünülmüş. ürünün olumsuz yanlarına gelince; maalesef ki tuş takımının sesini kapatamıyorsunuz. her tuşa bastığınızda ses çıkıyor. ayrıca diğer basit vantilatörlere göre ses oranında bir farklılık göremedim. yüksek sesli çalışıyor diyebiliriz. ama yinede tavsiye edebileceğim ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2011
    kısaca raks

    sıcak yaz günlerinde ihtiyacımız olan şeylerden birisi bu tabiiki durumunuz iyi ise klima almak daha iyi ama yinede bu vantilatörde işinizi fazla fazla görecek ben aldım kullandım güzel kaliteli görünüyor.almanızı tavsiye derim.fiyatı cazip.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Raks SF16 RC 2 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Raks SF16 RC 2 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat