Natural Colors 6RM Bakır Kırmızısı Saç Boyası Yorumları

Natural Colors 6RM Bakır Kırmızısı Saç Boyası yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kokusuz, kaliteli bir boya

    amonyaksız olduğu için kötü kokmuyor. bir de koyu renge boyalıysa saçınız üzerine bu boya tutmaz. saçınız ya boyasız olacak ya da açık renge boyanmış bir saç olacak bu rengin tutması için. çünkü bitkisel boyalar saç rengini pek açamaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.

    Bitkisel olduğu için hamileliğim boyunca kullandığım tek saç boyasını burada görünce çok sevindim, çünkü temin etmesi bir hayli güçtü. Ben koyu renkleri denemiştim ve beyaz kapatmasından memnundum. Kokusu rahatsız edici değil, saçları yumuşacık ve parlak yapıyor. Ama fön uygulama kısmı yazın biraz bunaltıcı oluyor. Umarım daha fazla renk sunarlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süperrrr

    çok beğendim ben, tavsiye ederim. hepsi buradaya teşekkür ederim. 1 adet almıştım. şimdi 2 paket daha alıyorum. süper süpperr süppperrrr .......

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2018
    iyi

    ürün 4 günde elime ulaştı mesafe uzak olmasına rağmen iyiydi. fakat sızdırma yapmış kutu. satıcıdan mı kargodan mı kaynaklandı bilemiyorum. 2 kutu aldığım için sorun etmedim teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2012
    düşünmeden alın

    bu ürünü daha önce bir süper marketten almıştım. denedim memnun kaldım. diğer boyalar gibi saç diplerim uygulama esnasında yanmadı ve kaşınmadı. diğer boyalar gibi ağır bir kokusu da yok. tavsiye ederim. ancak hangi rengi istiyorsanız, 1 ton koyusu daha iyi olabilir çünkü diğer boyalar gibi açık renklerde tutmama olayı oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2011
    kALİTELİ

    hepsiburda.com a teşekkür ederim 2 güne ürün elime ulaştı. Kaliteli ve fiyatı piyasaya göre daha uygun. 2 kutu almanız gerekli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2011
    harika sonuç

    kışkırtıcı kahveyi kullandım. harika sonuç verdi. yalnızca saçı uzun olanlar 2 kutu almalı. kokusu diğerleri gibi rahatsz etmiyor. memnun kaldığm için 2 kutu daha alıyrm..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2011
    güzel

    kokusu rahatsız edici değil sonuç güzel okuyunca içeriğindeki fenilendiamin ve hidrojen peroksit vs dikkatimi çekti.sağlığa tamamen zararsız değil.yine de diğer saç boyalarından daha az zararı olduğunu düşündüğüm için kullandım.Ürün tanıtımında yüzdeyüz doğal gibi gösterilmemeli.onun dışında gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Natural Colors 6RM Bakır Kırmızısı Saç Boyası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Natural Colors 6RM Bakır Kırmızısı Saç Boyası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat