Her zaman kullanıyorum bittikçe aldığım şampuan. Yağlı saçlar için çok iyi
4 senedir vazgeçilmezim ama indirimde buldukça stok yapın yağlandırmayı yavaşlatıyor. Düz saçlar için en ideali
Beğendim kargolama falan gayet iyi şekilde geldi üründe işe yarıyor ❤️🌟
Saçım yağlı ve pek iyi temizlemiyor hemen kirleniyor ve yıkadıktan sonra bile tertemiz olmuyor pek ne yazık ki. Birde iki kere yıkıyorum her defasında.
Uzun süredir kullanıyorum. Yaglı saçlara iyi geliyor. Hediye için teşekkürler.
markanın farklı saç ürünlerini severek kullanıyorum bu şampuanda harika kokusu ve saçı arındırması çok güzel
Saçlarımdaki kepeği geçirdi gayet güzel bir şampuan kokusu ve performansı gayet iyi
Abartıldığı kadar iyi değil, saçı kurutuyor
Şampuanı 3 haftadır 2 günde bir kullanıyorum. Saçlarım yağlı olduğu için önceden her gün yıkıyordum fakat alışsın diye aylardır 2 günde bir yıkamaya çalışıyorum. Bu şampuanla da ikinci günde saçlarım fazla yağlanmıyor, günü geçirebiliyorum. Oldukça memnun kaldım. Kokusu tıraş losyonlarına benziyor bence ama ben çok beğendim. Ferah geldi. Ayrıca saçlarımı yumuşacık yapıyor. Saçlarım çok döküldüğü için bir de dökülmeye karşı olan şampuanını deneyeceğim fakat bu ürünü de tekrar alırım.
Şampuanı 3 haftadır 2 günde bir kullanıyorum. Saçlarım yağlı olduğu için önceden her gün yıkıyordum fakat alışsın diye aylardır 2 günde bir yıkamaya çalışıyorum. Bu şampuanla da ikinci günde saçlarım fazla yağlanmıyor, günü geçirebiliyorum. Oldukça memnun kaldım. Kokusu tıraş losyonlarına benziyor bence ama ben çok beğendim. Ferah geldi. Saçlarım çok döküldüğü için bir de dökülmeye karşı olan şampuanını deneyeceğim fakat bu ürünü de tekrar alırım.
Ashley Joy kalitesi. Çok memnun kalacaksınız.
koku muhteşem, teslimat süper hızlı, paketleme de oldukça iyi fiyat zaten tartışmasız çok çok iyi
Artık kaçıncı kutu bilmiyorum başka şampuan kullanamaz oldum
Super urun, adam gibi saclarimi durulayabiliyorum.
Kepeklerime bir etkisi olmaması dışında iyi bir şampuan :(
Daha ilk yıkamada farkı gördüm. Süper ürün.
Harika temizliyor ve saçıma çok iyi geldi, aveda gibi yüksek fiyatlı saç markalarından şampuanlar kullanırdım hiç gerek yokmuş kesinlikle fiyat performans ürünü. Çok iyi kirden arındırıyor ve çok güzel kokuyor.
henüz yeni kullandım şimdilik iyi
Kepek sorununu kesin çözen saçları bi tık duru yapan bi şampuan 3 aydır severek kullanıyorum
Klasik bir market şampuanından farki yok açıkcasi kokusu yapisı güzel ama siradan bir şampuan davines kullanıyordum ara verip aldim geri döneceğim