Olumsuz yönleri: Hem siyah geldi, hemde çalıştırınca düğmesinden kıvılcım çıkıyor.Bonuslarım iptal olmasa iade edecektim.Tavsiye etmiyorum, garanti den tamir ettiricem.
Sadece sesi çok yüksek onun dışında gayet iyi performansı
ürün kuvvetli ve sağlam duruyor. beğendik
Ürün ele alındığında biraz ağır olduğunu hissettiriyor. Ama plastik dış aksamı sağlam. Hız ve sıcaklığı ayrı ayrı ayarlamak bence güzel. Ses varmı dersek evet var. Kuaför makineleri gibi. Uzun süre kullanılmaz ise rahatsız etmiyor. Bu fiyata rahatlıkla Alınabilir.
Olumsuz yönleri: başlık tarafında oynama var bir defa denedim çalışması güzel orta dereceli bir malzeme
aynısı vardı ben düşürüp kırdığım için bir daha aldık tam bir fiyat performans ürünü öyle pahalı şeylere gerek yok uzun süre kullanılabilir bir ürün gayet dayanıklı
fiyat performans güzel
Alalı 2 ayı geçti. Herhangi hiçbir problemi yok. Gayet sağlam. Aldığımdan memnunum. Sadece biraz sesi çok çalışırken. Onun dışında ısı ayarı vs gayet yeterli ve kullanışlı
Ürün güzel zamanında geldi sadece fazla ses çıkarıyor benim için sorun değil daha şekillendirmesini bilmiyorum kullanmadım ama kaliteli gözüküyor
beğendim tavsiye ederim
Güzel ürün
Çok hızlı ve özenli paketleme ile geldi.
Güzel ve yeterli
Gayet güzel
Olumsuz yönleri: İlgisiz satıcı kaç gün oldu aldığım ürün ortada yok
sesi çok yüksek o yüzden 1 yıldız ordan kırdım
Fiyat kalite orantılı bir ürün.Daha önce de king kullanmıştım. tam 12 yıl tık demedi. yine king aldim.
beklediğim gibi...
Olumsuz yönleri: Ben K422 prostyle istemişken bana K421 Fusion gönderdiler. İkiside ac motor sıkıntı olmaz diye düşündüm fakat renk ve özellikle saç kurutma başlığı farkı var. Şuan istediğim gibi fön yapamıyorum. Test etmeye vakit buldum fakat iade süresi geçtiğinden iade edemiyorum keza Aldığıma da bin pişman oldum.
Olumsuz yönleri: K422 prostyle istediğim halde bana K421 fusion gönderdiler. İkiside ac motor sıkıntı olmaz diye düşündüm ama şuanda istediğim gibi fön yapamıyorum. Başlık ve renk farkı var, İade süresi de geçti anca test edebildim. Gerçekten rezalet, aldığıma bin pişman oldum.