MSI GL72 6QD-032XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

MSI GL72 6QD-032XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GL72 6QD-032XTR Laptop - Notebook

(31 yorum)

31 Yorum

5
19 yorum
4
5 yorum
3
5 yorum
2
1 yorum
1
1 yorum



yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
yorumları sağlayıcıya göre filtrele:
sil Lütfen aratılacak kelimeyi yazınız
  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.07.2017

    sayın site yetkilileri uzun zamandır bu kampanya için para biriktiriyorum fakat 2 haftadır kampanyanın yenilenmesini bekliyorum yakın zamanda temin edilebilme ihtimali nedir?Umarım kısa zaman içinde cevaplarsınız.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.07.2017

    ilk başta James donkey fare ile görünce çok ucuza denk geldiğini düşündüm almaya korktum şimdi siteden kalkmış.çok karlıydı bir daha getirin

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.06.2017

    SU ANDA BU PC NIN YANINDA JAMES DONKEY 007 MOUSESI VERILIYOR AMA RENGI GRI BEN YESIL ISTIYORUM FIYAT FARKI OLMADIGINA GORE BEN BU URUNU SATIN ALDIGIMDA BANA YESIL RENGINI GONDEREBILME SANSINIZ VARMI SORUMU EN YAKIN ZAMANDA CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM :)

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.06.2017

    incehesap.com bu site güvenilir mi

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.06.2017

    Özelliklerine baktığım kadarıyla bir labtop'a göre fiyat oranı güzel.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 06.06.2017

    msi almdan önce o kadar araştırdım ki bir çok iyi markaya da bakarak ince eleyip sık dokuyarak sonunda almaya karar verdim. sonuç olarak çok memnun kaldım. özelliklerini uzun uzun anlatmayacağım fakat gaming ihtiyacını iyi karşılıyor performansıyla. güvenerek alabilirsiniz arkadaşlar.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.06.2017

    ürün gayet iyi sorun yok fiyat göre güzel bir makina fana sesi bence yok denecek kadar az ben beğendim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.05.2017

    daha önce bu bilgisayardan kullanıyordum ben arkadaşlar fakat benim için fazlasıyla hayal kırıklığı oldu fiyatına bakılınca. diğer bilgisayarlardan özellik olarak pek bir farkı yok sanırım görüntüsü ve tasarımı nedeniyle fiyat artışı var. kullandığım uygulamalarda tam verim alamadım ben. bu nedenle de değiştirmek zorunda kaldım. daha iyileri daha uygun fiyatlara var gerçekten. hiç markaya kanmayın bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    berbat

    ürünü hiç beğenmedim soğutucudan fazla ses geliyor ve yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Beş Yıldız

    ürün güzel/kargo hızlı

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.01.2017

    msi almamı bana arkadaşım önerdi. çok iyi görüntü olarak ve tasarım olarak herşeyden önce. bunun dışında performans olarak da kullandığım 3D programlarını oldukça iyi çalıştırdı. sorunu yok bilgisayarın ısınmıyor ve sessiz çalışıyor. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.01.2017

    kasa tasarımı belki basit durmus olab diyilir ama msi diyorum Bambaska.!

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.01.2017

    kasa tasarımı normal gozuksede msi bambaskadır !

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016
    performansı güzel

    kasa tasarımını beğenmedim ben plastik olması nedeniyle. sağlam bir hissiyat veriyor fakat ileride problem yaratabilir. hem büyük hem de bir o kadar kibar diyebilirim. diz üstünde kullanmak çok rahat. klavyesi kullanışlı. normal kullanım esnasında sol taraftan ısınıyor. program kullandığımda da çok ektra bir ısınma olmadı. oyun için uygun olacağını düşünüyorum ben her ne kadar oyun oynamasam da.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016
    bilenler bilir kalitesini zaten

    kim ne derse desin bence msi oldukça güzel bir bilgisayar markası. bilgisayarlarının tasarımı oldukça başarılı. zaten soğutma sistmei bence gamingler arasında en iyi soğutma sistemlerinden birisine sahip. ekran kartı, işlemci, ve ram için diyebilecek kötü bir yorum bulamıyorum. kasa tasarımından şikayet edenler olmuş. uzun vadede bence böylesi daha iyi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016

    kim ne derse desin bence msi oldukça güzel bir bilgisayar markası. bilgisayarlarının tasarımı oldukça başarılı. zaten soğutma sistmei bence gamingler arasında en iyi soğutma sistemlerinden birisine sahip. ekran kartı, işlemci, ve ram için diyebilecek kötü bir yorum bulamıyorum. kasa tasarımından şikayet edenler olmuş. uzun vadede bence böylesi daha iyi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016

    kasa tasarımını beğenmedim ben plastik olması nedeniyle. sağlam bir hissiyat veriyor fakat ileride problem yaratabilir. hem büyük hem de bir o kadar kibar diyebilirim. diz üstünde kullanmak çok rahat. klavyesi kullanışlı. normal kullanım esnasında sol taraftan ısınıyor. program kullandığımda da çok ektra bir ısınma olmadı. oyun için uygun olacağını düşünüyorum ben her ne kadar oyun oynamasam da.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.12.2016

    GÜZEL ÜRÜN TAVSİYE EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016
    kalite sonuçta

    MSI kaliteli sonuçta. sözüm MSI ye (ama böyle bir bilgisayar satıyorsun en azından içine 120lik bir SSD koyması gerekirdi normal hard disk bu ürüne yakışmamış unutmayalım kalite ayrıntılarda gizlidir)

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.11.2016
    bakalım nasıl çıkacak

    kimileri bilgisayar için hantal dese de benim bu işlemcideki bir bilgisayardan ve bu ekran kartına sahip olduğunu bildiğimden güvenim tam. bakalım siparişi verdim elime ulaştığı zaman tekrar yazcam görüşlerimi. şunu biliyorum yalnız msi'ye güvenebilirsiniz kesinlikle. benim eski bilgisayarım da msi fakat 5 senedir çatır çatır kullanıyorum. artık ihtiyaçtan dolayı değiştirdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GL72 6QD-032XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GL72 6QD-032XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat